blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Catalog virtual la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj

Catalog virtual la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj

Publicat în 25.03.2019 la ora 18:32

De curând, la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj, condusă de director prof.dr. Alina Maria Dulău, a fost introdusă cea mai rapidă și modernă punte de comunicare între școală și familie: catalogul virtual.

Părinții vor putea afla mult mai rapid situația școlară a copilului, fără să mai fie nevoiți să meargă la școală, fiind suficientă doar o conexiune la internet. Astfel, oferim posibilitatea părinților de a avea acces în timp real, printr-un simplu click, deoarece aplicația transmite părinților pe telefoanele mobile și prin e-mail toate noutățile de la școală: note, absențe, conduita elevului, informări sau invitații la evenimente.

Catalogul virtual este o platformă de management școlar care adună sub o singură umbrelă toate informațiile școlii, ține informați părinții, îmbunătățește comunicarea între profesori, părinți și conducerea școlii. Catalogul electronic implică activ în procesul de învățământ toți membrii triadei părinte – elev – profesor, în centru fiind bineînțeles ELEVUL. Progresul elevilor va fi mult mai rapid în momentul în care părinții și cadrele didactice colaborează în favoarea elevului.

Avantajele utilizării catalogului virtual:

  • Crește rezultatele elevilor
  • Scade absenteismul
  • Se îmbunătățește comunicarea
  • Scade abandonul școlar

Catalogul virtual este foarte apreciat de părinții elevilor, care îl consideră eficient. Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” este  prima școală din municipiul Blaj care îl utilizează.

Purtător de cuvânt al școlii,
Prof. Mona-Carmen Cârnaț

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 608 ori

Catalog virtual la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.