blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » ”Casa Florilor” și ”Maria”, două florării crescute prin multă muncă și pasiune de o familie din Blaj

”Casa Florilor” și ”Maria”, două florării crescute prin multă muncă și pasiune de o familie din Blaj

Publicat în 07.04.2017 la ora 20:39

Atunci când te dedici întru totul în ceea ce faci, există cu siguranță reversul medaliei. Asta o spun Lucian și Bianca, o familie din Blaj, care de șase ani se ocupă cu migală de un business care le fac viața mai frumoasă atât lor, cât și celor din jur.

Cei doi au deschise în oraș două florării cochete și un magazin de vestimentații de gală, mult apreciate de blăjeni și nu numai. Deși au pornit neîncrezători în succesul afacerii, după multă muncă și implicare astăzi au ajuns să se bucure de o mulțime de clienți fideli.

Am înființat SC Bouquet Art SRL în anul 2011 după ce am ezitat mai bine de un an să o facem. Soția, Bianca, era la acea vreme angajată la o altă societate cu alt obiectiv de activitatate, unde a și rămas până în 2015 deoarece cu toate ca era recunoscută ca un talent în design floral avea acea teamă de a nu reuși cu florăria proprie”, povestește Lucian, contactat de ziarulunirea.ro și întrebat de business-ul pe care-l conduce.

Astfel, cei doi au deschis prima Florărie, ”Casa Florilor” în octombrie 2011, iar pe cea de-a doua, ”Maria”, în vara anului 2014.

Din dorința de a oferi servicii complete pentru evenimente am deschis „Art&Style” magazin specializat pe vestimentație de gala: rochii de mireasă și gală, costume pentru miri, cămăși, accesorii. A presta servicii în domeniul floral cât si cel al evenimentelor ne-a privat în tot acești ani de concediu si chiar și de weekenduri. Am încercat sa fim cât mai originali si prin aceasta am reușit și să câștigam o parte din iubitorii florilor, a bărbaților care știu că o floare dăruită unei persoane dragi face mai mult de o mie de cuvinte”, a mai spus Lucian.

Este neîndoielnic faptul că un domn adevărat are numeroase ocazii de-a lungul unui an să trimită sau să dăruiască personal flori. Dacă nu există inspirația pentru alegerea florilor, cromatica, mesajul pe care îl transmit florile prin frumusețea lor către iubite, mame și soții ideile vă vin mai ușor vizitând florăria familiei fără veekenduri și concedii „Casa Florilor „…

În ceea ce privește astfel de gesturi elegante pe care vrei să le faci către o prietenă, o rudă sau către colegele de birou și alte colaboratoare profesionale, mesajul care însoțește cadoul floral poate fi o chestiune complicată. Dar n-ai de ce să îți faci griji, ei sunt aici și te scoate din impas! Pentru că suntem (încă) la începutul primăverii, iar pământul se îmbracă în mii și mii de flori colorate. Prin urmare, am adunat pentru voi o „colecție” specială de flori, de la membrii unei familii pasionată de floristică, a căror pasiune pentru flori nu face altceva decât să îi lași să te inspire.

Acest articol a fost citit de: 912 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.