blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii blăjeni

Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii blăjeni

Publicat în 05.02.2018 la ora 11:35

În zilele de 3 și 4 februarie 2018 în urma a două acţiuni specifice, având ca scop prevenirea furturilor de masă lemnoasă, efectuate de către jandarmii municipiului Blaj, au fost depistate un număr de 8 persoane care transportau material lemnos fără a avea asupra lor documente justificative și au fost aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 8000 de lei în conformitate cu Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată au fost confiscate aproximativ 4 metri cubi de material lemnos de esență carpen și stejar precum și atelaje de tranport și un motefierăstrău, care au fost predate ocolului silvic responsabil de zonă. Persoanele au fost depistate pe raza pădurilor Cărbunari și Căneda iar prejudiciul produs de cele 8 persoane este în valoare de 1393 de lei.

Ca de fiecare dată, recomandăm celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenție pentru depistarea și sancționarea vinovaților.

Comunicat de presă,
Jandarmeria Alba

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 631 ori

Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii blăjeni
3.5 (70%) 2 vote[s]

Un Comentariu la Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii blăjeni

  1. Gogu Răspunde

    05.02.2018 la 16:35

    Bravoooooo. 4 metri cubi si un prezudiciu de 1300 lei. Dar de milioanele de metri cubi furati pana azi si prezudiciu de milioanele de euro de ce nu vb nimeni. Intrebati l pe d nul Boar de unde s permite vacantele alea luxoase (spania croatia grecia etc ).totul in detrimentul cetateanului cinstit. Bravoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.