blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Campioana României, eliminată din Cupa CEV: Schweriner SC – Volei Alba Blaj 3-0

Campioana României, eliminată din Cupa CEV: Schweriner SC – Volei Alba Blaj 3-0

Publicat în 25.02.2016 la ora 23:06

antrenament-volei-alba-blaj-germaniaCampioana „en-titre” a României a fost eliminată din Europa, după eşecul drastic din Germania, cu Schweriner SC, în a doua manşă a „Challenge Round”-ului Cupei CEV, scor 0-3 (17-25, 13-25, 16-25).

Același scor a fost și în tur, iar acum după despărțirea de competițiile continentale, Blajul are de suportat o serie dificilă și în întrecerea internă, trei meciuri de foc într-o săptămână, cu CSM București, Știința Bacău și CSM Târgoviște, primul duminică, la ora 14.30, în Sala „Timotei Cipariu”

Apăsate din miză și de presiunea unei atmosfere extraordinare create de fanii locali, reprezentantele României nu au reușit minunea, au fost victime sigure, conturile fiind încheiate fără mari emoții de Schweriner.

Fără speranțe a fost jocul din Germania pentru formația din „Mica Romă”, ce s-a prezentat modest și n-a contat în fața echipei gazdă ce a dominat jocul de la un capăt la celălalt într-un mod categoric. Vizitatoarele nu au contat deloc în ecuația meciului, care s-a încheiat rapid, în 66 de minute, printr-un succes fără dubii al fetelor conduse de Felix Koslowski.

În fiecare din cele trei seturi Blajul a suferit din pricina preluării deficitare, fiind victimă facilă pentru tăvălugul german. La adăpostul victoriei din tur, de la Sibiu, Schweriner a sărbătorit încă după setul al doilea calificarea în semifinale, unde va da piept cu Galatasaray Istanbul.

• S-a încheiat aventura europeană

Al doilea sezon din Europa s-a încheiat astăzi, Volei Alba Blaj reușind două victorii la debutul în Champions League, ambele cu Rocheville Le Cannet. Calificată de pe poziția a treia în Cupa CEV, formația lui Zakoc a fost eliminată dupî un dublu eșec, 0-3 în două manșe de Schweriner

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Jovana Vesovic  și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat Ioana Nemțanu, Anamaria Berdilă, Leticia Boscacci; Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Vali Rusu).

Acest articol a fost citit de: 40 ori

Campioana României, eliminată din Cupa CEV: Schweriner SC – Volei Alba Blaj 3-0
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.