blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Cale liberă pentru noua fabrică Bosch de la Blaj

Cale liberă pentru noua fabrică Bosch de la Blaj

Publicat în 15.03.2013 la ora 14:21

Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan, s-a aflat marţi, 12 martie, în judeţul Alba, la invitaţia autorităţilor judeţene, pentru a vedea la faţa locului starea drumului naţional DN 14 B Blaj – limită cu judeţul Sibiu, la solicitarea companiei germane Bosch Rexroth, care intenţionează să deschidă cea de-a treia fabrică la Blaj, până pe data de 8 iunie 2013.

Însoţit de directorul Secţiei Drumuri Naţionale Alba, Liviu Hondola, şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman şi Alin Cucui, directorul DRDP Cluj s-a deplasat la Blaj, unde împreună cu primarul Gheorghe Rotar a inspectat un sector de drum de 13 km, de pe platforma Bosch de la ieşirea din Blaj până spre limita cu judeţul Sibiu.
Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, ne-a declarat că directorul Eugen Cecan şi-a arătat sprijinul pentru turnarea unui nou covor asfaltic pe acest tronson de drum din fondurile CNADR.
În altă ordine de idei, „vicele” Florin Roman a spus că tot în acest an ar trebui să se organizeze licitaţii pentru reabilitarea DN 74 şi DN 75, de la Ampoiţa până la Ciuruleasa şi limită cu judeţul Hunedoara. De asemenea, există şi speranţa transformării drumului expres Sebeş – Turda în auto­stradă,  care să fie construită pe principiul concesiunii execuţiei, exploatării şi întreţinerii, ca în cazul tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 416 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.