blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Cadavrul bărbatului găsit pe un câmp în zona SC Stratusmob SA a fost identificat

Cadavrul bărbatului găsit pe un câmp în zona SC Stratusmob SA a fost identificat

Publicat în 20.07.2013 la ora 10:39

BUCURESTEAN - CRIMAÎn urma activităţilor de verificare şi investigare efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, s-a reuşit identificarea cadavrului de sex bărbătesc găsit, la data de 17 iulie, în spatele unei societăţi comerciale cu sediul în Blaj, ca aparţinând lui Iacov M., de 41 de ani, din Blaj.

În urma efectuării necropsiei efectuate de către medicul legist s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a survenit în urma spânzurării.

Vă reamintim că, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată miercuri de către un bărbat, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din Blaj, se află o persoana de sex bărbătesc decedată. La fata locului poliţiştii au constatat faptul că, în spatele respectivei societăţi comerciale,la marginea unui lan de grâu, se află  cadavrul unei persoane de sex bărbătesc aflat în stare avansată de putrefacţie. Din primele verificări s-a stabilit că persoana în cauză s-a spânzurat de creanga unui nuc, poliţiştii găsind o funia de rafie ruptă şi atârnată de creanga copacului şi în zona gâtului persoanei decedate.

Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de stare civilă, fapt pentru care nu s-a putut stabili identitatea acestuia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, în vederea stabiliri cauzelor decesului. Poliţiştii desfăşoară, în continuare, activităţi pentru stabilirea identităţii cadavrului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1518 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.