blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Economie » Bosch Rexroth investește într-un depozit nou, o clădire suplimentară de birouri și noi capacități de producție la Blaj

Bosch Rexroth investește într-un depozit nou, o clădire suplimentară de birouri și noi capacități de producție la Blaj

Publicat în 05.06.2017 la ora 22:20

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, a încheiat anul fiscal 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 miliarde de lei (332 milioane de euro) în vânzări consolidate în România, înregistrând astfel o creștere semnificativă de 22 de procente față de anul anterior.

Bosch numără în prezent aproximativ 4.800 de angajați în România – o creștere cu peste 50 de procente față de anul trecut, în acord cu dezvoltarea pozitivă a afacerii în țară.

Se preconizează o creștere a acestui număr în 2017, mai ales pentru locațiile din Blaj, Cluj și Timișoara. Unitatea de producție din Blaj și-a mărit capacitatea de producție în 2016 în sectorul Soluții de mobilitate pentru senzori și componentele electronice pentru grupul motopropulsor. Fabrica din Blaj, care produce și pentru sectorul Tehnologie industrială, va continua să își consolideze poziția în viitor, extinzându-și capacitatea de producție.

În plus, Bosch planifică să investească în Blaj în următorii doi ani în construirea unui depozit nou și a unei clădiri suplimentare de birouri. Grupul Bosch își asumă o responsabilitate deosebită în ceea ce privește piața muncii și educația. De exemplu, Bosch România este un partener de încredere al școlilor locale în cadrul proiectului de sistem educațional dual, începând cu anul 2013. În prezent, peste 120 de elevi din licee și școli profesionale se pregătesc pentru carierele lor ca tehnicieni în fabricile Bosch din Blaj și Jucu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 956 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.