blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Bosch Rexroth îi aduce să cânte în “Mica Romă” PE cei mai în vogă artişti. Seether şi Awolnation vor concerta pe Câmpia Libertăţii la „Blaj aLive”

Bosch Rexroth îi aduce să cânte în “Mica Romă” PE cei mai în vogă artişti. Seether şi Awolnation vor concerta pe Câmpia Libertăţii la „Blaj aLive”

Publicat în 31.03.2014 la ora 10:00

afisDin anul 2007, de când s-a instalat la Blaj, compania germană Bosch-Rexroth nu doar a creat mii de locuri de muncă şi a adus un aport substanţial la dezvoltarea economico-socială a oraşului, prin contribuţiile aduse la bugetul local, ci s-a implicat activ în viaţa comunităţii, restituind, sub diverse forme, o parte din profit comunităţii din care l-a obţinut.

Una dintre formele prin care Bosch-Rexroth demonstrează că firma aplică principiul calităţii înalte nu doar la fabricarea componentelor pentru industria auto, ci şi în viaţa comunităţii este evenimentul “Blaj aLive”, compania aducând la Blaj, pe Câmpia Libertăţii, cele mai în vogă trupe şi cei mai tari artişti ai momentului, în cadrul unui concert prin care compania arată că ştie să organizeze la standarde europene evenimente artistice de înaltă clasă. Evenimentul “Blaj aLive” va avea loc în acest an în perioada 7 – 8 iunie, fiind organizat în parteneriat cu Primăria Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.
Astfel, pe Câmpia Libertăţii, în zilele de 7 şi 8 iunie 2014 va avea loc o mare adunare a îndrăgostiţilor de muzică, libertate şi festivaluri senzaţionale. Blajul, “Mica Romă a Transilvaniei”, devine centrul atenţiei generale şi prinde viaţă la “Blaj aLive”: două zile de concerte şi activităţi recreative organizate pentru a încânta peste 10.000 de participanţi cu suflet tânăr.
Awolnation şi Seether, invitaţii speciali din acest an, aterizează pentru prima dată în România direct pe Câmpia Libertăţii. După mai bine de o decadă de activitate şi cinci albume lansate, Seether a demonstrat că este una dintre cele mai consistente, versatile, ambiţioase şi de succes trupe de post grunge şi rock alternativ din lume.
Cu milioane de albume vândute în întreaga lume, premiat cu discuri de aur şi platină şi cu un total de 11 melodii ce s-au clasat pe locul 1 în topurile mondiale, Seether este capul de afiş de sâmbătă pe scena “Blaj aLive”. Duminică, pe 8 iunie, “Blaj aLive” prezintă Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicală când şi-a făcut apariţia în anul 2009. Formaţia abordează ca gen muzical rockul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, Sail.
Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines şi Blackstar vor colora spectrul acustic al programului de festival. Mai mulţi artişti vor fi anunţaţi în următoarea perioadă. „Blaj aLive” oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri şi multe specialităţi culinare, zone sportive şi recreative, spaţii pentru ateliere şi socializare, toate amenajate în acelaşi loc în care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Naţională de la Blaj. Modalităţile cele mai bune de transport către zona de festival sunt cu trenul sau maşina personală, organizatorii oferind un spaţiu generos de parcare, precum şi posibilitatea optimă de cazare în campingul amenajat pe o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi. Preţul unui abonament simplu, valabil pentru cele două zile de festival, va fi de 30 de lei, iar preţul unui pachet ce include camping şi parcare va fi de 50 de lei, în limita a 1.000 de unităţi. Biletele sunt disponibile atât în reţelele MyTicket şi Eventim, cât şi pe platforma shop.artmania.ro. Pentru informaţii detaliate, doritorii pot accesa blajalive.ro şi facebook. com/blajalive.

R. G.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 670 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.