blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Baza de agrement de la Blaj este pregătită pentru inaugurare

Baza de agrement de la Blaj este pregătită pentru inaugurare

Publicat în 17.06.2016 la ora 9:37

baza-agrement-blaj-inainte-de-lansare-iun-2016Peste trei zile, blăjenii se vor putea mândri cu unul dintre cele mai frumoase complexe de agrement din județul Alba, și poate chiar din țară. Potrivit primarului  Gheorghe Valentin Rotar, noua bază de agrement a municipiului Blaj se va deschide luni, în a doua zi de Rusalii.   

”Aşa cum am promis, luni, 20 iunie 2016, se va deschide noua bază de agrement a municipiului Blaj, situată în Parcul Avram Iancu, care va funcţiona zilnic, între orele 09.00 şi 20.30. Sper să avem o vară fierbinte şi baza de agrement să se ridice la nivelul aşteptărilor blăjenilor!”, a scris Rotar pe Facebook.

Bazine, dușuri, terenuri de joacă și de sport, spațiu verde, locuri de odihnă, puncte de alimentație publică, nimic nu lipsește, poate doar vremea bună de bălăceală, care s-a lăsat până acum așteptată.

Baza de Agrement Blaj se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar costurile investiției se ridică la suma de 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul municipiului Blaj și de Consiliul Județean Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 396 ori

Baza de agrement de la Blaj este pregătită pentru inaugurare
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.