blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Bărbații care au spart geamul unei mașini la Blaj și au furat un laptop, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile

Bărbații care au spart geamul unei mașini la Blaj și au furat un laptop, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile

Publicat în 11.03.2013 la ora 15:58

La data de 8 martie, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată  cu privire la faptul că unui autoturism parcat pe strada Eroilor din Blaj, i-a fost spart geamul portierei iar din interior a fost sustras un laptop în valoare de 1.900 lei.

Imediat după sesizare, au fost constituite echipe de poliţişti care au acţionat pe raza întregului municipiu, reușind astfel să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea faptei, în timp ce aceştia se deplasau pe strada Mitropolit Andrei Şaguna din municipiul Blaj.

Potrivit IPJ Alba, “aceştia sunt Nicolae Sorin S., de 44 de ani, din municipiul Mediaș, judeţul Sibiu şi Cristinel B., de 40 de ani, din comuna Unțeni, judeţul Botoşani, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, asupra cărora a fost găsit laptopul sustras.

De asemenea, în bagajele celor doi suspecţi a fost găsită o tabletă despre care există suspiciunea că provine din furt.

Duminică 10 martie, Nicolae Sorin S., de 44 de ani din Mediaş şi Cristinel B., de 40 de ani, din Unţeni, judeţul Botoşani, cercetaţi de poliţiştii din Blaj pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a însușit propunerea poliţiştilor şi i-au prezentat pe învinuiţi instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi învinuiţi.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 225 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.