blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Mihalț cercetat penal după ce a fost surprins de DJ 107B la volanul unui tractor neînmatriculat cu care transporta material lemnos fără acte de proveniență

Bărbat din Mihalț cercetat penal după ce a fost surprins de DJ 107B la volanul unui tractor neînmatriculat cu care transporta material lemnos fără acte de proveniență

Publicat în 27.01.2017 la ora 12:42

Ieri, 26 ianuarie 2017, în jurul orelor 13.30, poliţiştii Postului de Politie Sântimbru, în timp ce acţionau pe DJ 107B între Galtiu şi Coşlariu, l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce transporta cu un tractor cu remorcă, 5,8 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că remorca ataşată tractorului nu era înmatriculată sau înregistrată, motiv pentru care, faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, pentru sancţionarea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii au luat măsura amendării tractoristului, în conformitate cu prevederile art. 19 alin.1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar au dispus confiscarea materialului lemnos şi a tractorului folosit la transportul acestuia.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 154 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.