blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Cetatea de Baltă căutat de polițiști, după ce și-ar fi atacat socrul cu un cuțit iar apoi a fugit de acasă

Bărbat din Cetatea de Baltă căutat de polițiști, după ce și-ar fi atacat socrul cu un cuțit iar apoi a fugit de acasă

Publicat în 09.10.2018 la ora 15:07

Un bărbat din Cetatea de Baltă, județul Alba, este căutat de polițiști după ce și-ar fi atacat socrul cu un cuțit, iar apoi a fugit de acasă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

Bărbatul din Cetatea de Baltă a fost, inițial, cercetat pentru loviri și alte violențe, iar după investigații mai amănunțite, procurorii îl acuză de tentativă de omor.

În perioada în care bărbatul era acuzat de loviri sau alte violențe fusese cercetat în liberate, reușind astfel să se sustragă, nemaifiind în prezent de găsit.

Potrivit unor surse, acesta a folosit un cuțit după ce s-a certat cu socrul său. Inițial, cazul a fost cercetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Blaj, iar apoi a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

”În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: În baza art. 223 alin. 1 lit. a, art. 223 alin. 2 C.pr.pen. coroborat cu art. 202 alin. (1) – (3) şi alin. (4) lit. e) C.pr.pen. şi art. 226 alin. (2) C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a B.I.C., … pe o durată de 30 de zile, începând cu data prinderii şi punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cpp suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu va fi virată în contul Baroului Alba din fondurile Ministerului Justiției, urmând a rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 05 octombrie 2018, la ora 1330. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  51/2018  05.10.2018”, se arată în soluția pe scurt.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 630 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.