blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Bărbat din Blaj îmbrâncit și amenințat cu bătaia de „prietenul de pahar”

Bărbat din Blaj îmbrâncit și amenințat cu bătaia de „prietenul de pahar”

Publicat în 06.05.2016 la ora 9:23

jandarmi-amenda-martisoare-blajIncidentul a fost semnalat pe strada Plopilor din municipiul Blaj, ieri, 5 mai 2016, la ora 13.38. Un bărbat a solicitat la 112 ajutorul forţelor de ordine deoarece, spunea acesta, era înjurat, ameninţat cu bătaia şi îmbrâncit de un cunoscut.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a trecut apoi la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi întâlnindu-şi întâmplător pe stradă un amic, Ştefan S. (26 de ani), din Blaj, i-a solicitat acestuia să-i cumpere o sticlă cu bere.

Pentru că a fost refuzat categoric, a stăruit în demersul său de a face rost de băutură gratis, înjurându-şi prietenul şi ameninţându-l că-l loveşte cu o piatră pe care o culesese de pe jos. Nu a mai apucat să-şi pună în practică intenţiile violente deoarece a fost oprit la timp de jandarmi. Pentru scandalul provocat într-un loc public a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. La aceasta se adaugă încă o amendă de 200 lei, aplicată pentru că a refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii sale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 175 ori

Bărbat din Blaj îmbrâncit și amenințat cu bătaia de „prietenul de pahar”
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *