blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Bărbat de 33 de ani din Blaj surprins de polițiști în timp ce transporta cu cătuța material lemnos pentru care nu avea acte de proveniență

Bărbat de 33 de ani din Blaj surprins de polițiști în timp ce transporta cu cătuța material lemnos pentru care nu avea acte de proveniență

Publicat în 19.01.2017 la ora 12:43

Ieri, 18 ianuarie 2017, poliţiştii de ordine publică din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce transporta, cu o căruţă, material lemnos, pentru care nu deţinea documente legale.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1, lit. a din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar ca şi măsură complementară a fost indisponibilizat, în vederea confiscării, atelajului hipo cu care s-a efectuat transportul ilegal.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte faptul că prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 51 din 14 septembrie 2016, a fost modificată şi completată Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Potrivit noilor reglementări, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, bunurilor destinate, folosite sau rezultate din săvârşirea contravenţiei silvice, sunt indisponibilizate în vederea confiscării.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 626 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.