blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 32 de ani din Valea Lungă cercetat penal după ce a tăiat fără drept mai mulți arbori de pe terenul unui consătean

Bărbat de 32 de ani din Valea Lungă cercetat penal după ce a tăiat fără drept mai mulți arbori de pe terenul unui consătean

Publicat în 23.02.2017 la ora 15:15

Poliţiştii din Valea Lungă îl cercetează penal pe un bărbat din comună care ar fi tăiat, fără drept, mai mulţi arbori ce aparţineau unui consătean, al căror volum a fost estimat la 16 metri cubi. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

La data de 22.02.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani, din comună, ca persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 06-18.02.2017, a tăiat şi sustras mai mulţi arbori, cu un volum de 16 metri cubi, de pe terenul unui consătean, cauzându-i astfel un prejudiciu în valoare de 4.720 lei.

La locuinţa bărbatului a fost găsită cantitatea de 8,8 metri cubi material lemnos ce a fost indisponibilizată, urmând a fi predată păgubitului. Faţă de G.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăierea fără drept de arbori” şi „furt de arbori”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 163 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.