blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj: Vezan Andreea și Tudoran Alin au fost aleși Miss și Mister Boboc – 2018

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj: Vezan Andreea și Tudoran Alin au fost aleși Miss și Mister Boboc – 2018

Publicat în 23.11.2018 la ora 22:51

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj a avut loc astăzi, 23 noiembrie 2018, la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu”. Vezan Andreea și Tudoran Alin  au convins juriul că sunt cei care merita titlul de Miss și Mister Boboc – 2018.

Bobocii au ținut cont în modul de prezentare, vestimentație, comportament de tema balului „Anul Centenarului” astfel toți au fost imbracați în haine tradiționale românești la mai multe probe. Câteva  probe care i-au pus la încercare pe boboci au fost: proba de dans, proba de îndemânare sau cea a scenetei. Între acestea, organizatorii au pregătit moment artistice pentru spectatori. Doua tinere cântărețe extreme de talentate au încântat publicul cu interpretările lor muzicale: Georgiana Isailă si Ilinca Toader.  Un alt moment care a adus bucurie si voie bună publicului au fost Junii Blajului,  care a uimit audienta prin cateva dansuri tradiționale românești,  Nu în ultimul rând, elevii liceului au avut câteva moment de divertisment foarte apreciate de public: majoretele liceului și  o scenetă.

Dificila decizie de a alege Miss si Mister 2018 a aparținut juriului format din: d-na. viceprimar – prof. Livia Mureșan, director – prof. Marcu Ioan, dir. adjunct – prof. ing. Drăgan Elena, doamnele profesoare: Petraș Olimpia, Isailă Daniela si dl. professor Cătăuță Ștefănuț, precum si Președinta Consiliului Elevilor Tutelea Andreea, care dupa lungi deliberări au ales câștigătorii: Vezan Andreea si Tudoran Alin.

• Miss și Mister Popularitate, aleși în urma voturilor exprimate online sunt: Szollosi Noemi și Roșca Călin.

Cei care s-au ocupat îndeaproape de organizarea Balului Bobocilor au fost elevii claselor a XII-a sub atenta îndrumare a doamnelor profesoare: consilier educativ Savonea Cristina, Comșa Emilia, Handrea Ioana și Turcu Bianca. De asemenea, nimic din acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul conducerii liceului, Primăriei Municipiului Blaj și sponsorilor.

Acest articol a fost citit de: 944 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.