blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Au început înscrierile pentru Revelionul Pensionarilor – 2020, organizat de Primăria Municipiului Blaj. Vezi detalii

Au început înscrierile pentru Revelionul Pensionarilor – 2020, organizat de Primăria Municipiului Blaj. Vezi detalii

Publicat în 03.12.2019 la ora 22:59

Pensionarii din Municipiul Blaj care doresc să participe la ediția din acest an a „Revelionul Pensionarilor” se pot înscrie până în data de 20 decembrie 2019 pentru petrecerea de final de an pe care o organizează Primăria Municipiului Blaj.

Taxa de participare este aceeași ca în anii precedenți, respectiv 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 20 decembrie 2019. Informaţii suplimentare la telefonul 0258-710.110.

Primăria Municipiului Blaj anunță că în cazul în care nu se vor înscrie minimum 100 de persoane, „Revelionul Pensionarilor” 2020 va fi anulat, iar persoanele înscrise până la data limită își vor primi banii înapoi.

„Revelionul Pensionarilor” 2020 va avea loc la Căminul Cultural din Tiur.

Actele necesare pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor 2018 sunt cartea de identitate şi cuponul de pensie. În cazul în care, într-o familie, unul dintre soţi nu este încă pensionar, acesta va achita suma de 110 de lei pentru meniul de Revelion

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 135 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.