blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Au început înscrierile pentru petrecerea festivă organizată de Primăria Blaj, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia. Vezi detalii

Au început înscrierile pentru petrecerea festivă organizată de Primăria Blaj, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia. Vezi detalii

Publicat în 20.09.2019 la ora 16:44

Primăria Municipiului Blaj anunță că, în acest an, pensionarii din municipiul Blaj vor fi sărbătoriți în zilele de 1 și 2 octombrie, la Căminul Cultural din Tiur, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia.

Motivul pentru care vor fi organizate două petreceri festive este dat de numărul mare de persoane așteptate să participe, peste capacitatea Căminului din Tiur. Înscrierile se desfășoară în perioada 18-25 septembrie 2019, între orele 08:00 – 16:00, la sediul Serviciului de Asistență Socială, situat pe strada Câmpul Libertăţii, Nr. 1A.

Actele necesare pentru înscrieri: copie după buletin/carte de identitate şi copie după talonul de pensie. Petrecerile festive organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstei a Treia încep în ambele zile la ora 12:00, iar pensionarii participanți vor fi repartizați, pe zile, în ordinea înscrierii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 183 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.