blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Atletul blăjean Aurelian Zăgrean s-a clasat pe primul loc al categoriei +40, la cea de-a VIII-a ediție a „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”

Atletul blăjean Aurelian Zăgrean s-a clasat pe primul loc al categoriei +40, la cea de-a VIII-a ediție a „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”

Publicat în 13.05.2019 la ora 19:05

În zilele de 11 și 12 mai 2019, la București a avut loc cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Internațional „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”, eveniment la care au luat startul 18.000 de alergători din 75 de țări ale lumii.

O mare victorie la această competiție au obținut cunoscuții atleți ai Județului Alba, Aurelian Zăgrean de la Club Sportiv „Mica Romă” din Blaj și Vasile Hârjoc, legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir

Astfel, atletul Aurelian Zăgrean de la clubul „Mica Romă” din Blaj a obținut Locul I la categoria de vârstă +40 ani în cadrul probei de semimaraton, cu timpul de 1:21:30.

Un rezultat cel puțin la fel de valoros a obținut sportivul veteran de la poalele Drăganei, Vasile Hârjoc – categ. +65 ani, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean,  a alergat cursa de 21,097 km, cu timpul de 1:30:20, ocupând prima poziție de pe podiumul competiției. Rezervistul militar Vasile Hârjoc este membru al Filialei „Gemina” Alba, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan  Cuza”.

De remarcat faptul că, un rezultat foarte bun a înregistrat la proba de „Ștafetă” alergătorul cugirean Daniel Scrob, care împreună cu echipa României s-a clasat pe locul al IV-lea.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 92 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.