blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Atenție șoferi! Săptămâna viitoare se închide circulația rutieră, între orele 9:00 și 13:00, pe Podul Vezii din Blaj

Atenție șoferi! Săptămâna viitoare se închide circulația rutieră, între orele 9:00 și 13:00, pe Podul Vezii din Blaj

Publicat în 27.07.2018 la ora 15:19

Circulația rutieră pe Podul Vezii din Blaj, aflat în reabilitare, va fi închisă de luni, 30 iulie 2018, până vineri, 3 august 2018, în fiecare zi, între orele 9:00 și 13:00.

Motivul este dat de  necesitatea efectuării unor lucrări de ridicare a podului, informează administrația publică blăjeană. În acest interval de timp, accesul autovehiculelor în cartierele Veza, Berc, Ciufud și Tiur se poate face pe la Mănărade, cea mai apropiată rută ocolitoare. Pe durata lucrărilor de ridicare a podului Vezii, accesul pietonal este permis.

În acest moment, pe Podul Vezii (foto), circulația se desfășoară, alternativ, pe un singur sens. Reabilitarea Podului Vezii din Blaj, investiție absolut necesară din cauza stării de degradare avansată a acestuia, a început în primăvară, autoritățile locale sperând ca până la sfârșitul anului partea de suprafață, ce ține de infrastructura rutieră și pietonală, să fie finalizată.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 552 ori

Atenție șoferi! Săptămâna viitoare se închide circulația rutieră, între orele 9:00 și 13:00, pe Podul Vezii din Blaj
4 (80%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.