blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi, ora 20.00, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Astăzi, ora 20.00, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti

Publicat în 13.03.2013 la ora 11:11

Sala „Timotei Cipariu” va fi astăzi, la ora 20.00, locaţia „ultimei şanse” pentru Volei Alba Blaj, echipa din „Mica Romă” fiind obligată să învingă pe CSM Bucureşti, într-un meci încrâncenat, pentru a mai spera.

Nou-promovata lui Marius Macarie trebuie să câştige şi implicit să-şi ofere şansa unui al treilea joc din play-of, decisiv, duminică, la Bucureşti. După victoria de sâmbătă, 3-0 în propria sală, CSM Bucureşti este favorită la calificarea în semifinalele întrecerii naţionale de volei feminin, între cele două combatante rivale relaţiile fiind încordate după „episodul celor 5 suporteri”. Duelurile directe cuprind un succes blăjean în tur (3-2) şi două dispute recente, câştigate în capitală, fără set pierdut, de participanta în Challenge Cup!

Sprijin de la public

Fără tăgadă că galeria Blajului, „Legiunea a XIII-a Gemina” va fi, ca de fiecare dată, al 7-lea jucător al echipei locale, iar suporterii locali vor lua cu asalt sala în încercarea de a-şi sprijini favoritele. „Este un meci de totul sau nimic pentru noi, lucrurile sunt foarte clare, trebuie să jucăm altceva decât la Bucureşti şi să câştigăm”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj este recunoscută pentru forţa emanată pe propriul teren, de la promovarea în elită fetele lui Macarie pierzând numai două întâlniri interne, cu campioana Tomis Constanţa (în campionat) şi Ştiinţa Bacău (în Cupa României). „La Blaj şansele sunt sporite şi cred că atuurile noastre sunt publicul şi determinarea sporită. Le-am învins în decembrie cu 3-2, de ce nu am face-o şi acum?”, a mai spus Ştefănescu.

FOTO: ARHIVĂ

Bojana – accidentată

Din păcate, din distribuţia gazdelor va absenta Bojana Stojkovic – luxaţie a unui deget de la mâna dreaptă, o pierdere pentru Volei Alba Blaj. „Categoric ne jucăm ultima şansă pentru a accede în primele 4 echipe. Va fi foarte greu pentru noi, dar încercăm să ne batem până la capăt. CSM Bucureşti dispune de un lot foarte puternic, individual vorbind, recunoaştem aceasta. Nu înseamnă însă că suntem învinşi dinainte, deşi trebuie să prindem o zi foarte bună pentru a învinge”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj).

Acest articol a fost citit de: 488 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.