blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Astăzi de la ora 17.00, Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş

Astăzi de la ora 17.00, Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş

Publicat în 30.01.2013 la ora 10:47

Meciul de astăzi, de la ora 17.00 (transmis în direct pe DigiSport 3) va opune pe Volei Alba Blaj – locul 4, cu 26 de puncte (9 victorii şi 4 eşecuri) şi CSU Medicina Tg. Mureş – poziţia a 9-a, cu 16 puncte (5 succese şi 8 înfrângeri), confruntarea contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.

În partida tur, intitulată de presă drept „derby-ul Ardealului”, nou-promovata din „Mica Romă” a trăit periculos, piezând cu 2-3 după ce a condus de două ori la seturi, având avantaj inclusiv în setul decisiv. Şi, după corecţia suferită în fieful campioanei Tomis Constanţa, elevele lui Marius Macarie au parte de un nou joc al orgoliilor împotriva formaţiei din judeţul vecin, al cărei echipament l-a îmbrăcat în trecut şi Valentina Rusu.

“Imprevizibila” Medicina…

Începând din luna decembrie, noul antrenor principal al echipei CSU Medicina Târgu Mureş este bulgarul Atanas Petrov (35 ani), selecţionerul naţionalei feminine a României, ce are sub comandă o formaţie imprevizibilă, „capabilă” să se bată cu Dinamo în capitală (2-3), dar şi să piardă sec, 0-3, la Lugoj. Apropos de gruparea bănăţeană, aceasta a oferit „bomba” anului şi a obţinut luni o victorie răsunătoare cu Dinamo (3-0), tocmai oponenta Blajului din week-end-ul viitor. „Este un campionat extrem de complicat, stagiune în care noi încercăm să ne păstrăm cadenţa şi să rămânem pe poziţia a 4-a la finele sezonului regulat”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj). Pentru duelul cu Medicina Tg. Mureş, pentru al doilea an consecutiv reprezentanta României în Cupa Challenge, formaţia blăjeană nu are probleme de efectiv, întregul lot fiind valid. Volei Alba Blaj traversează o săptămână încărcată, cu „intermediara” de astăzi venită după lunga deplasare la Constanţa şi înaintea unui alt meci extern, la Bucureşti, cu Dinamo. „Şi noi ne-am întărit în intersezon şi Medicina a fost activă pe piaţa transferurilor. Există rivalitate între echipe şi sunt convins că adversarele vor fi foarte montate în acest meci. Desfăşurarea confruntării deprinde în mare măsură de modul cum se va prezenta formaţia din Tg. Mureş, una oscilantă, cu fluctuaţii mari de la meci la meci. Ştim că ne aşteaptă o partidă cu grad sporit de dificultate şi trebuie să fim foarte atenţi pentru a învinge”, a precizat Marius Macarie înaintea jocului ce va avea conotaţii importante în economia clasamentului sezonului regulat.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 299 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.