blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Asociația Centrul de Promovare Comunitară Blaj își propune să promoveze întrega zonă a Târnavelor

Asociația Centrul de Promovare Comunitară Blaj își propune să promoveze întrega zonă a Târnavelor

Publicat în 30.11.2015 la ora 13:18

trasura-centru-de-promovare-blajAsociația Centrul de Promovare Comunitară Blaj a dezvoltat, în ”Mica Romă”, sub sloganul ”E timpul să ieși în evidență!”, un atelier de producție publicitară aflat la standarde europene, care oferă persoanelor fizice și juridice o gamă variată de produse și servicii publicitare la comandă.

Pe lângă atelier și trăsura din Blaj unde se comercializează astfel de produse, cei interesați pot comanda online materiale promoționale și produse personalizate, pe site-ul publicitateblaj.ro.

Asociația Centrul de Promovare Comunitară Blaj a fost constituită pentru promovarea întregii zone a Târnavelor, dar de serviciile sale pot beneficia și persoane din alte localități. Atelierul de producție publicitară printează cărți de vizită, invitații, pliante, afișe, mape, calendare, personalizează produse de îmbrăcăminte precum: tricouri, șepci, halate, salopete și veste etc., oferă servicii de print indoor și outdoor pe suport de autocolant, dar și printuri de mari dimensiuni: bannere, mesh-uri, steaguri, canvas, polipropilenă sau pe hârtie blueback.

Centrul de Promovare Comunitară Blaj este unul din cele  2 SES-uri din Blaj, care  pune  la dispoziția publicului larg servicii de   tipografie,  copiere, printare  alb-negru  şi  policromie  la  dimensiuni  diverse  (A5  – A2),  sisteme  de   afişaj,  materiale promoţionale şi tipizate. S-a dorit dezvoltarea acestei afaceri sub forma  unei inițiative  de tip economie socială prin care  se va îndruma şi forma  persoane aparţinând grupurilor vulnerabile și persoane fără ocupaţie.

Ideea  înființării acestui SES s-a născut din identificarea unei  nevoi de realizare a unor  materiale de promovare a întregii zone  a Târnavelor precum și din dorința  de a participa la dezvoltarea economiei din regiune.

Prin constituirea acestei structuri de economie socială s-a urmărit crearea și dezvoltarea oportunităților de ocupare pe piaţa muncii  pentru persoanele din grupurile vulnerabile, promovarea cetăţeniei active, dezvoltarea  spiritului comunitar prin cooperare și solidaritate socială. Asociaţia are în prezent un număr de 5 angajaţi din care  3 persoane sunt din grupul vulnerabil (o persoană cu dizabilităţi “hipoacuzică şi deficient de limbaj” şi 2 persoane cu VMG).

Atelierul se află pe strada Republicii din Blaj, la nr. 36, comenzi se pot realiza la nr. de telefon 0729 153 675.

Proiect cofinanțat din fondul social european prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni”.

Acest articol a fost citit de: 74 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.