blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Asfaltarea DN 14 B de la ieșirea din Blaj și până la limita cu județul Sibiu sunt aproape finalizate

Asfaltarea DN 14 B de la ieșirea din Blaj și până la limita cu județul Sibiu sunt aproape finalizate

Publicat în 17.09.2013 la ora 16:09

lucrari-DN-14-B-Blaj-SibiuEste cunoscut faptul că pe una dintre cele mai deplorabile porțiuni de drum județean din Alba și anume DN 14 B, de la ieșirea din Blaj până la limita cu judetul Sibiu, sunt executate în acest moment  lucrări de asfaltare.

Este vorba despre reabilitarea a circa 14 km de carosabil, peste 80.000 mp de drum, iar lucrările vor fi finalizate în maxim o lună de zile. Informațiile ne-au fost oferite de Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, care a efectuat ieri o vizită de lucru în zonă.

DN 14 B este și drum de acces către ultima unitate de producție a companiei BOSCH Rextroth de la Blaj, iar potrivit lui Roman, obiectivul amintit reprezintă un angajament respectat, pe care  adminstrația județeană l-a făcut față de compania germană și față de primarul din Blaj, Gheorghe Rotar.

Florin Roman: “DN 14 B de la ieșirea din Blaj pana la limita cu judetul Sibiu, circa 14 km urmează sa fie finalizat. Azi se toarna covorul asfaltic pe o portiune de 1,6 km, pe un sens. Dacă vremea va fi bună mâine se toarna si in zona celor doua traversari de cale ferată unde se lucrează. Apoi vor fi făcute recordurile către străzile secundare din Valea Lunga, Glogovat si Cenade. Dupa alte doua saptamâni necesare uscarii bitumului se trece la trasarea marcajului. Sunt asfaltati peste 80.000 mp de drum. O promisiune transformată in certitudine pentru zona Blaj!”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 383 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.