blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Antrenorul Darko Zakoc şi voleibalista Adina Salaoru au primit titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Blaj

Antrenorul Darko Zakoc şi voleibalista Adina Salaoru au primit titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Blaj

Publicat în 03.05.2017 la ora 0:08

Antrenorul Darko Zakoc şi voleibalista Adina Salaoru au devenit cetăţeni de onoare ai municipiului Blaj, distincţiile fiind înmânate în cursul serii trecute, în Parcul „Avram Iancu”, în cadru festiv, la „Seara Campioanelor”, sărbătoarea echipei de aur a judeţului, Volei Alba Blaj, ce a câştigat eventul naţional în această ediţie, în prezența a aproximativ 2000 de suporteri.

• Surpriza serii!

Cei doi au fost recompensaţi cu titlul onorific de „cetăţean de onoare” al urbei blăjene, de către primarul Gheorghe Rotar, fiind singurii de la Volei Alba Blaj, implicaţi în cucerirea celor trei titluri naţionale consecutive, în anii 2015, 2016, 2017. Antrenorul Darko Zakoc șivoleibalista Adina Salaoru sunt cei mai titrați dintre participanții la performanțele de aur ale Blajului. „Darko Zakoc este cel mai mare antrenor din istoria Blajului. A contribuit la cele mai mai performanțe din istoria sportului blăjean și a voleiului feminin din Transilvania. Darko este un prieten al Blajului, vă multumim pentru tot ce ați făcut, sunt mândru de tot ce ați făcut pentru Blaj„, a spus primarul Gheorghe Rotar, în uralele celor prezenți, după ce a citit hotărârile Consiliului local Blaj.

Distincția este o surpriză și o onoare. Acum 4 ani am venit pentru performanță la Blaj și am reușit-o. Atunci am venit cu emoții, acum sunt între prieteni„, a precizat, de pe scenă, Adina Salaoru, declarată în 2016 cea mai bună jucătoare din România.

Sărbtoarea Volei Alba Blaj 2017 s-a încheiat cu un superb foc de artificii, declanșat pe celebra melodie a trupei „Queen”, dedicată campionilor!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 374 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.