blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Andreea Rus şi Marcus Folea, desemnați cei mai frumoși boboci din acest an ai Colegiului Naţional „I. M. Clain” din Blaj

Andreea Rus şi Marcus Folea, desemnați cei mai frumoși boboci din acest an ai Colegiului Naţional „I. M. Clain” din Blaj

Publicat în 17.11.2015 la ora 15:56

balul-bobocilor-im-clain-blajColegiul Naţional „I. M. Clain” din Blaj și-a desemnat vineri, 13 noiembrie 2015, la Centrul Cultural ”Iacob Mureșianu”, titlurile de Miss și Mister Boboc 2015, în cadrul unui spectacol divers, desfăşurat sub genericul ,,MICU CLAIN MARE PE FACEBOOK”. La propunerea organizatorilor, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria tinerilor din Colectiv, victime ale incendiului din 30 octombrie 2015.

Balul Bobocilor de la Colegiului Naţional „I. M. Clain” a fost realizat de Consiliul elevilor, sub atenta observație a diriginţilor claselor a IX-a şi a profesorilor coordonatori:  Daiana Seicean, consilier educativ și Oancea-Raica Claudia, purtător de cuvânt al colegiului.

La eveniment au participat cu  interes directorul instituției de învățământ, prof. Ioan Tomoiagă, primarul municipiului Blaj, ec. Gheorghe Valentin Rotar, cadre didactice, părinţi şi elevi care au trăit la unison emoţia tinereţii şi efervescenţa acestui moment special din viaţa oricărui licean. Echipa de majorete a colegiului, coordonată de prof. Lucia Efrim, a deschis seara și a introdus publicul în atmosfera balului.

Pentru cucerirea titlului de Miss şi Mister Boboc al Colegiului Naţional „I. M. Clain” Blaj 2015 s-au înscris în concurs cinci perechi: Lorena Chiorean și Denis Bîrsan (IX A), Petronela Todea și Adrian Frăţilă (IX B), Andreea Rus şi Marcus Folea (IX C), Oana Laţiu şi Alin Gîrloanţă (IX D), Simina Răhăian şi Claudiu Muntean (IX E).

Concurenţii au trecut printr-o serie de probe pentru a dovedi juriului şi, în egală măsură publicului, că generaţia facebook este formată din adolescenţi talentaţi, spontani şi creativi. Cei care au avut dificila misiune de a juriza au fost: prof. Livia Mureşan – viceprimarul oraşului Blaj; prof. Rodica Jeican – director adjunct al colegiului, d-na Genţiana Igă – membru al Asociației de Părinți; Mister Boboc 2014 – Andrei Luncean și un fost absolvent al colegiului, Gabriel Benchea.

Prezentatorii, Liana Rotaru şi Sergiu Mara, au întreţinut buna dispoziţie a spectatorilor care au asistat la punerea în scenă a unor momente artistice umoristice, rodul imaginaţiei bobocilor. Sceneta care a câştigat cele mai multe like-uri a fost cea a elevilor din clasa a IX-a C ”Suleyman magnificul”, iar cea mai originală a fost cea realizată de clasa a IX-a D ,,Weekend”.

Invitații speciali ai serii – Gabriela Deneş și partenerul ei, Cristian Cristea au încântat publicul printr-un grupaj de dansuri de societate, iar colajul muzical ,,Evoluţia muzicii ușoare româneşti” interpretat de eleva Coralia Costea, acompaniată de Daniel Perganczi, a fost îndelung aplaudat de public.

Un alt moment apreciat a fost realizat de Alin Stan, care şi-a dovedit creativitatea printr-un joc impresionant de culori şi forme, precum şi cel al elevului Lucian Orian, ce a prezentat un inedit moment de iluzionism.

Cel mai aşteptat moment al serii, desemnarea câștigătorilor Miss şi Mister Boboc 2015 ai Colegiului Naţional „I. M. Clain” Blaj a adus bucurie pentru elevii – Andreea Rus şi Marcus Folea, ambii din clasa a IX-a C. Like‑urile strânse pe Facebook au sporit şansele elevilor Lorena Chiorean și Alin Gîrloanţă, care au obţinut titlul de Miss şi Mister Popularitate.

Ca o surpriză, anul acesta s-a acordat și premiul al III-lea, pentru perechea cu cei mai joviali boboci: Oana Lațiu și Denis Bîrsan.

FOTO: ADRIAN MIHU

Acest articol a fost citit de: 983 ori

5.0
02

3 Comentarii la Andreea Rus şi Marcus Folea, desemnați cei mai frumoși boboci din acest an ai Colegiului Naţional „I. M. Clain” din Blaj

 1. fostelev Răspunde

  17.11.2015 la 20:54

  De ce niciodata nu se specifica numele presedintelui consiliului elevilor? pana la urma, el e cel care se ocupa de absolut tot. De la probe, la recuzita, la gasirea membrilor juriului, la stimularea bobocilor si elevilor sa participe. Este ajutat, dar 90% din merite i se acorda lui. Ati specificat juriul, prezentatori, participanti, dar pe el nu. Fara el, acest bal nu mai iesea cum a iesit acum. Consider ca toti merita sa fie numiti in acest articol. Nu e nici un castig, dar te simti bine cand vezi ca cineva iti apreciaza munca.

 2. fostelev Răspunde

  17.11.2015 la 20:55

  Felicitari Lucian Dragos pentru organizare.
  Semnat, fost elev al liceului care a avut placerea sa fie in public 🙂

 3. Onemore Răspunde

  17.11.2015 la 21:04

  Al treilea articol despre balul bobocilor IMC pe care l-am citit si ”fostelev” are dreptate. Ar trebui sa va fie rusine ca specificati doar pe cine vreti voi. Banuiesc cine scrie aceste articole si de aceea nici nu sunt asa surprinsa de ce citesc. Mai lasati si elevii sa-si primeasca meritele cuvenite pentru cata munca depun, ca 3 sferturi din oamenii mentionati nu au facut nimic, doar sa asiste la organizari si in public in fiecare an. Felicit eu aici si pe Dragos Lucian,Oancea Iulia, Opris Maria si restul care s-au ocupat de organizat balurile pe care le-ati prezentat in fiecare an, dar unde nu ati putut specifica persoanele care au organizat intradevar balul. Rusine inca o data si voua si celei care scrie si trimite aceste articole spre publicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.