blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 13.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective suplimentare organizate la sfârșitul săptămânii trecute la Blaj

Amenzi de peste 13.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective suplimentare organizate la sfârșitul săptămânii trecute la Blaj

Publicat în 10.06.2019 la ora 14:30

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Blaj au acționat, cu efective suplimentare, pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, pe raza municipiului. Au fost legitimate 192 de persoane, au fost  controlate 146 de autovehicule și au fost aplicate 55 de amenzi.

În perioada 8 – 9 iunie 2019, Poliţia Municipiului Blaj au organizat, în municipiul Blaj, o acţiune cu efective suplimentare care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională și menținerea climatului de siguranță publică.

La acţiune au participat 46 de polițiști care au acționat împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și polițiști locali.

Au fost legitimate 192 de persoane, controlate 146 de autovehicule și 6 societăți comerciale și au fost constatate 55 de abateri de natură contravențională care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 13.584 lei.

Dintre sancțiunile contravenționale, 41 au fost aplicate pentru abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică și una la alte acte normative.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 90 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.