blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Amenzi de aproape 6800 de lei, aplicate de polițiștii din Blaj, în urma unei acțiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică în mediul rural

Amenzi de aproape 6800 de lei, aplicate de polițiștii din Blaj, în urma unei acțiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică în mediul rural

Publicat în 10.03.2017 la ora 12:49

Ieri, 9 martie 2017, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţiştii rutieri şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au desfăşurat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă.

Cu ocazia acţiunii au fost verificate 89 de autovehicule, legitimate 61 de persoane şi au fost controlaţi 9 agenți economici.

Pentru nereguli constatate, poliţiştii au aplicat, în total, 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.740 lei, din care 6 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 38 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră şi au reuşit identificarea unei persoane bănuite de comiterea unui furt.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 357 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.