blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Acțiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba cu prilejul „Târgului Căciulilor” de la Blaj

Acțiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba cu prilejul „Târgului Căciulilor” de la Blaj

Publicat în 07.12.2017 la ora 15:04

Ieri, 6 decembrie, 37 de poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au acţionat, pe raza municipiului Blaj, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia „Târgului Căciulilor” ce a avut loc în municipiu. Poliţiştii au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 48.090 lei.

La data de 6 decembrie a.c., cu ocazia Târgului Căciulilor ce a avut loc în municipiul Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj  şi cu cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat o acţiune ce a avut drept scop asigurarea climatului de normalitate civică, combaterea faptelor de evaziune fiscală,  prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului sau comise cu violenţă şi prevenirea accidentelor rutiere. La acţiune au participat 37 de poliţişti.

În cadrul acţiunii au fost verificaţi 36 de agenţi economici şi 79 de autovehicule, iar pentru nereguli constate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.680 lei, din care din care 13 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 14 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 47 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 333/2003 privind paza bunurilor şi 2 la alte acte normative.

Poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au confiscat articole vestimentare, bijuterii şi articole pirotehnice, în valoare de 48.090 lei, ce erau comercializate în mod ilegal.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 227 ori

Acțiune cu efective mărite organizată de IPJ Alba cu prilejul „Târgului Căciulilor” de la Blaj
3.5 (70%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.