blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » ACS Atomic Blaj a câștigat prima ediție a turneului „Alpha Volleyball Tour – 2019”, de la Sibiu

ACS Atomic Blaj a câștigat prima ediție a turneului „Alpha Volleyball Tour – 2019”, de la Sibiu

Publicat în 30.09.2019 la ora 17:04

Echipa de minivolei fete a ACS Atomic Blaj a câștigat prima ediţie a turneului „Alpha Volleyball Tour – 2019”, micile voleibaliste din Blaj, pregătite de profesorul Dan Balu, învingând în finală formația CSS Sibiu (scor 3-2)

La turneul desfășurat în sala de sport a Clubului Sportiv Școlar din Sibiu, au participat șase echipe, care au fost împărțite în două grupe: ACS Alpha Sport Team Sibiu 1 și 2, CSS Sibiu, ACS Force Sport Bucureşti, ACS Atomic Blaj şi CS Torpi Tg. Mureş. Atomic Blaj, care a terminat pe locul doi în grupa sa, a trecut în semifinale de ACS Force Sport Bucureşti cu 2-1 (s-a jucat după sistemul două seturi din trei), iar în finală s-a impus cu 3-2 în fața formației CSS Sibiu, luându-și revanșa după înfrângerea din grupă (1-2).

Componența echipei care a participat la turneul de la Sibiu este următoarea: Mihu Mara, Barna Brianna, Mărginean Iulia, Săbăduș Amira, Nicoară Daiana, Gruiescu Anastasia, Pascu Alesia, Haidău Sarah, Comănici Ștefania, Fogarași Trisha și Baciu Natalia. Competiția a fost organizată de ACS Alpha Sport Team Sibiu şi cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport, partener al turneului fiind CSȘ Sibiu.

Vă reamintim, A.C.S. Atomic Blaj, un club sportiv care este susținut exclusiv din sponsorizări și investiții private, va avea, din acest sezon, două echipe de volei juvenil înscrise în Campionatul Național, la minivolei și speranțe feminin. La minivolei feminin, A.C.S. Atomic Blaj a fost repartizat în Seria I, alături de CSS Blaj, CSS Târgu Mureș, CSS Târnăveni și CSS Torpi Ms Târgu Mureș. În schimb, în Divizia Speranțe feminin, A.C.S. Atomic Blaj va evolua în Seria H, alături de echipele LPS Cetate Deva, CSS Blaj, CS Ocna Mureș și CSS Sibiu. Meciurile vor avea loc în sistem turneu, fiecare formație urmând să fie organizatoare, echipele pregătite de Dan Balu urmând să-și dispute partidele de pe teren propriu în Sala de Sport de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” și în Sala de Sport a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj.

Nicu GOGA

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 39 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.