blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » A doua victorie la turneul final de junioare pentru CSŞ Blaj

A doua victorie la turneul final de junioare pentru CSŞ Blaj

Publicat în 20.05.2013 la ora 20:07

CSŞ Blaj a obţinut azi a doua victorie în cadrul turneului final al campionatului naţional de junioare de la Baia Mare, scor 3-0 (25-21, 25-20, 25-21) cu echipa gazdă CSŞ Baia Mare, al doilea succes la rând după cel de ieri cu CSŞ Bega Timişoara.

css-blaj-turneu-baia-mareFormaţia din “Mica Romă” vizează o medalie cât mai strălucitoare la aceste naţionale de junioare şi a reintrat în “cărţi” după ce CSM Bucureşti a învins Dinamo cu 3-2.

Suntem în grafic şi începem să facem calcule pentru o medalie cât mai strălucitoare“, a declarat Lili Bogendorfer. CSŞ Blaj a mizat pe Sorina Mocan, Ramona Rus, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Alexandra Biriş, Ileana Morar, libero Raluca Rotar, Brigitta Korpos (a mai intrat Diana Popa) din lot mai  fac parte Oana Simu, Mădălina Sârbu, Alina Mărginean), fără ca antrenorul Liliana Bogendorfer să efectueze înlocuiri. Formaţia din “Mica Romă” a început competiţia cu stângul, eşec 0-3 (13-25, 21-25, 16-25) cu Dinamo. Practic formaţia din Bucureşti, întărită cu Diana Cărbuneanu (Dinamo Romprest Bucureşti, convocată atât la naţionala de senioare, cât şi la cea de junioare, unde este colegă cu Sorina Mocan) şi-a luat revanşa în faţa blăjencelor, după înfrângerea din turneul semifinal de la Timişoara, cu acelaşi scor. Formaţia din “Mica Romă” va mai juca în ordine cu CSM Medicina Tg. Mureş (marţi, ora 16.00) şi CSM Bucureşti (miercuri, ora 9.30).

De la 3-0 la Timişoara, la 0-3 la Baia Mare!

După ce a câştigat toate întâlnirile din turneul semifinal de la Timişoara, echipa CSŞ Blaj (director Silvia Marcu) este prezentă în faza finala a Campionatului Naţional de junioare la volei. La întrecerea ce se va disputa în perioada 18-22 mai, la Baia Mare mai sunt calificate alte 5 formaţii Dinamo Bucureşti, CSŞ Bega Timişoara, CSM CSŞ 2 Bucureşti, CSU Medicina CNUE Tg. Mureş şi CSŞ 2 Baia Mare. La competiţia juvenilă va asista şi sârbul Branko Gajic, tehnicianul prim-divizionarei Volei Alba Blaj, care cu acest prilej va urmări la lucru tinerele blăjene (câteva vor fi cooptate în efectivul sezonului viitor), dar în acelaşi timp, prin revenirea în România va purta discuţii cu oficialii grupării din „Mica Romă” în privinţa transferurilor

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 424 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.