blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Voleibalistul Sebastian Micu a fost convocat pentru a treia oară consecutiv la lotul național al României

Voleibalistul Sebastian Micu a fost convocat pentru a treia oară consecutiv la lotul național al României

Publicat în 20.03.2018 la ora 15:00

Clubul Sportiv Școlar Blaj confirmă an de an că reprezintă un centru din ce în ce mai important al voleiului românesc la nivel juvenil. Mărturie în acest sens stau recentele rezultate obținute de echipele din “Mica Romă”.

După terminarea etapelor din tur și retur în competițiile organizate de Federația Română de Volei, patru formații ale CSȘ Blaj s-au calificat la fazele semifinale, după cum urmează: juniori masculin (profesor Silvia Marcu), speranțe și cadeți masculin (pregătite de prof. Alexandru Man), respectiv speranțe feminin (prof. Emil Ciufudean).

O mare realizare pentru clubul blăjean este convocarea, pentru a treia oară consecutiv, la lotul national de juniori a talentatului Sebastian Micu, care anul trecut a participat în Serbia, cu reprezentativa de cadeți, la Campionatul Balcanic.

De data aceasta, echipierul CSȘ Blaj, care joacă centru atât la echipa de club, cât și la națională, este în cantonament centralizat la Piatra Neamț, în perioada 11 martie-30 aprilie, cu lotul României de juniori, în vederea participării la meciurile de calificare la Turneul Final al Campionatului European. “Sebi este un sportiv de înaltă ținută, talentat, ambițios, muncitor, un exemplu de urmat. Actualmente elev în clasa a XII-a a Colegiului Național «IM Clain», practică voleiul din clasa a doua și de atunci până în prezent a fost nelipsit din sala de sport”, a declarat prof. Silvia Marcu, antrenorul său de la CSȘ Blaj.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 442 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.