blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei feminin: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0

Volei feminin: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0

Publicat în 27.02.2013 la ora 22:17

Astăzi, în derby-ul pentru locul al 4-lea la finele sezonului regulat în Divizia A1 de volei feminin, CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj 3-0 (25-22, 25-18, 25-20).

Nou-promovata din “Mica Romă” este în acest moment pe locul 5, cu 35 de puncte, un joc mai mult, 12 partide câştigate, 8 eşecuri (setaveraj 42-36), la egalitate cu CSM Bucureşti, ce are raportul seturilor 41-30.

În ultima etapă, Volei Alba Blaj stă, iar CSM Bucureşti evoluează în deplasare cu Unic Piatra Neamţ.

În play-off, CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj se vor duela din nou, în datele de 9, 13 şi 16 martie pentru un loc în primele 4 formaţii, întâiul joc în Capitală.

”Nu aveam cum să ne aşteptăm la mai mult, din motive medicale”, a declarat Macarie

La modul cum se prezentau fetele în dimineaţa jocului, din punct de vedere al sănătăţii, n-aveam cum să sperăm la mai mult, fizic era imposibil. Raportat la joc, în momentele cheie greşelile s-au ţinut lanţ, nu ne-am concentrat suficient. Urmează play-off-ul, locul 4 se joacă, încercăm să câştigăm o partidă din cele două de la Bucureşti”, a declarat antrenorul Marius Macarie.

Marius Macarie a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez.

”Avem circumstanţe, dar au fost mai bune decât noi”, dixit Ştefănescu

Cum câteva jucătoare, Alice Kapelovies, Valentina Rusu, Bojana Stojkovic, Alexandra Ciontoş au acuzat o stare de răceală, gruparea din “Mica Romă” a intenţionat să amâne acest derby pentru locul patru. “Am pierdut pentru că adversarele au fost mai bune decât noi. Avem circumstanţe pentru eşec, în condiţiie în care au existat probleme medicale, dar aceasta nu este o scuză totală. Sunt dezamăgit de eşec, însă uităm totul şi ne pregătim de play off, să batem primul meci, în 9 martie la Bucureşti“, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu. Volei Alba Blaj a staţionat pe poziţia a 4-a a ierarhiei încă de la finalul turului, dar prin acest eşec sever, a ratat şansa de a aduce în Sala “Timotei Cipariu” două confruntări din play off, şi astfel să beneficieze de avantajul publicului.

Acest articol a fost citit de: 393 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.