blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău 3-2

Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău 3-2

Publicat în 23.02.2013 la ora 22:19

În ultima reprezentaţie internă din sezonul regulat, astăzi, în Sala “Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a jucat cu vicecampioana Ştiinţa Bacău şi a câştigat, cu scorul 3-2 (23-25, 20-25, 27-25, 25-20, 15-12), după o revenire incredibilă.

Al patrulea meci consecutiv cu tie-break!

Echipa lui Macarie trăieşte o adevărată nebunie, fiind al 4-lea joc consecutiv care s-a încheiat în 5 seturi. De data aceasta, împotriva campioanei, voleibalistele blăjene merită toată admiraţia pentru revenirea de senzaţie de la 0-2! “Echipa şi-a revenit din pumni, după setul al doilea. Nu-mi vine să cred cum am putut câştiga, într-un mod fabulos, deşi era greu de crezut la un moment dat. A fost ceva de vis, la 0-2 la seturi eram în genunchi şi apoi ne-am trezit, iar publicul a fost unul de senzaţie. Era cazul să spargem şi noi ghinionul din meciurile anterioare, să răzbunăm eşecurile precedente cu Ştiinţa Bacău şi să încheiem sezonul, la Blaj, cu o victorie mare. Dumnezeu ne-a ajutat astăzi şi cred că cei de la Bacău nici nu ştiu cum au putut pierde“, a declarat Sergiu Ştefănescu.

În “Timotei Cipariu” echipa zburdă!

Din nou s-a confirmat faptul că în Sala “Timotei Cipariu” fetele lui Marius Macarie îşi cresc considerabil forţa, graţie sprijinului venit din tribune, de la înflăcăraţii suporteri. Echipa lui Marius Macarie s-a prezentat în faţa celor peste 800 de fani după două înfrângeri consecutive, la Lugoj şi Piatra Neamţ, ambele în 5 seturi, eşecuri ce au redus şansele de clasare pe poziţia a 4-a. După acest rezultat, Volei Alba Blaj a acumulat 35 de puncte (12 victorii şi 7 eşecuri), aflându-se la trei puncte de CSM Bucureşti ce s-a impus azi, chinuit, la Cluj (3-2) la fel ca Blajul acum 4 etape.

Macarie, de la agonie la extaz

“Acesta este voleiul, oricând de pot produce răsturnări spectaculoase de situaţii. Fetele şi-au revenit extraordinar, credeam şi la 0-2, iar serviciul a făcut până la urmă diferenţa”, a spus antrenorul Marius Macarie, istovit după 20 de seturi jucat de propria echipă, în numai 14 zile. “Este clar că la Blaj suntem mult mai puternici şi atmosfera din sală ne da aripi. Am trecut de la agonie la extaz, am depăşit şi complexul Ştiinţa Bacău, dar important este că am crezut până la final în şansa noastră. La Bucureşti va fi meciul decisiv pentru locul patru”, a concluzionat Macarie, un antrenor fericit, după ce în urmă cu 4 zile totul părea negru. De altfel, în “Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a câştigat 9 din cele 10 jocuri susţinute, pierzând doar cu Tomis Constanţa.

Marius Macarie a mizat pe Andreea Niţulescu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero), mai intrând Alice Kapelovies, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez.

S-a întors roata, s-au răzbunat pe Ştiinţa Bacău!

În 16 ianuarie, trupa lui Macarie pierdea în faţa Ştiinţei Bacău, după un alt joc interzis inimilor slabe, în Sala “Timotei Cipariu”, după ce a condus 2-0 la seturi şi mai avea  nevoie de două mingi pentru a accede în semifinalele Cupei României. Acum gruparea din “Mica Romă” a luptat fabulos, întorcând scorul de la 0-2, într-un moment critic, când se prefigura a treia înfrângere consecutivă şi totul se năruia. Acest succes, după o partidă incredibilă reprezintă şi întâiul succes blăjean în faţa coşmarului numit Ştiinţa bacău, ce o bătuse de trei ori în disputele anterioare

FOTO: ARHIVĂ


Acest articol a fost citit de: 352 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.