blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj Piatra Neamţ: 3-0

Volei Alba Blaj Piatra Neamţ: 3-0

Publicat în 13.04.2013 la ora 21:11

Volei Alba Blaj şi-a luat “La revedere” de la prima stagiune în elită cu o victorie facilă în faţa fanilor, în Sala “Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-7, 25-5, 25-7), cu Unic Piatra Neamţ, ce a utilizat o formaţie de junioare.

Echipa din “Mica Romă” a terminat astfel pe locul al 7-lea în campionat, după un 2-0 cu moldovencele, deşi la un moment dat visa la obţinerea biletelor pentru Europa, însă a ratat meciul decisiv acasă cu CSM Lugoj.

Modificări ample de efectiv

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând  Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş, Melinda Dobeş. Cu siguranţă, dintre aceste 11 jucătoare, cel puţin jumătate nu vor mai continua la Blaj şi în sezonul viitor, pe lista plecărilor certe fiind nume precum Laura Mastahac, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş, Melinda Dobeş. Oficialii blăjeni plănuiesc să le menţină în efectiv pe “stranierele” Stojkovic, Sandic sau Fernandez (cu argentiniana e mai dificil), dar multe depinde şi de campania de transferuri. “Vrem să ne cristalizăm lotul în proporţie de 70 la sută până în 1 iunie, iar un lucru este cert, că ne propunem performanţă superioară în campionatul ce urmează”, a spus Sergiu Ştefănescu. În plus, Blajul va miza şi pe tinerele Sorina Mocan, Ramona Rus Ioana Vodă şi Alexandra Biriş.

CSŞ Blaj calificată în finală la junioare!

CSŞ Blaj (antrenor Liliana Bogendorfer) are 4 victorii din tot atâtea meciuri în turneul semifinal şi s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional de junioare. Blăjencele au câştigat cu 3-0 derby-ul cu Dinamo (ce avea numai victorii), bucureştencele fiind campioane naţionale la cadete. Cu 11 puncte în 4 meciuri, echipa din “Mica Romă” este pe primul loc în turneul de la Timişoara şi se pregăteşte de turneul ce va avea loc în perioada 18-22 mai.  La turneul din Banat, CSŞ Blaj  a învins pe rând: cu 3-2 pe CSŞ Bega Timişoara şi 3-0 pe Donaris Galaţi, CSŞ Lugoj şi Dinamo (cond’siderată favorita întrecerii). Mâine, în ultimul meci al turneului, CSS Blaj va întâlni CSŞ Sibiu.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 402 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.