blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a transferat-o pe ucrainianca Viktoriya Delros

Volei Alba Blaj a transferat-o pe ucrainianca Viktoriya Delros

Publicat în 09.01.2019 la ora 14:36

Echipa din Mica Romă a realizat al doilea transfer din această pauză, înregimentând-o pe Viktoriya Delros, internaționala din Ucraina, ce o va substitui pe postul de libero pe Suzana Cebic, indisponibilă până la sfârșitul stagiunii.

După ce a reuțit să o aducă pe talentata Sorina Miclăuș (extrema de 19 ani, venită de la Agroland Timișoara), echipa din “Mica Romă” și-a asigurat și serviciile Viktoriei Delros, ce va purta tricoul cu numărul 17 la noua sa echipă. Legitimată ultima dată în țara natală, la Galychanka-Galeksport Ternopil, Delros (1,72 metri) va împlini 26 de ani în 12 mai și în trecut a mai evoluat în Franța, la echipe precum RC Cannes și Le Cannet Volley Ball. Nou-venitele pot debuta în distribuția liderului invincibil al Diviziei A1, în cursul săptămânii viitoare, când sunt prevăzute primele jocuri din 2019, la Galați (15 și 16 ianuarie), meciuri ce prefațează returul din optimile Cupei CEV, în deplasare, în Cehia, la Prostejov, în 22 ianuarie.

După ce au fost identificate problemele medicale ale Suzanei Cebic, Volei Alba Blaj a fost obligată să aducă o altă jucătoare pentru a acoperi respectivul post. Prima țintă a fost tot de la Agroland Timișoara, Teodora Pusic – campioană mondială cu Serbia, însă aceasta a preferat să meargă la CSM Tîrgoviște, nefiind încântată de durata contactului propus de Blaj: un an și jumătate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 82 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.