blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a terminat turul pe locul 4 în Divizia A1!

Volei Alba Blaj a terminat turul pe locul 4 în Divizia A1!

Publicat în 31.12.2012 la ora 18:44

Astăzi, în ultima partidă susţinută în 2012, Volei Alba Blaj a câştigat, în deplasare, în faţa ocupantei ultimului loc, Argeş Volei Piteşti, scor 3-0 (25-14, 25-9, 25-9).

Nou-promovata din “Mica Romă” a încheiat cu un succes prima parte a întâiului campionat din istorie petrecut în elita voleiului feminin, Divizia A1, echipa pregătită de Marius Macarie acumulând 23 de puncte (8 victorii şi 3 eşecuri) şi clasându-se pe un excelent loc 4, imediat după participantele în competiţiile continentale, Ştiinţa Bacău, Tomis Constanţa şi Dinamo. Partida a durat aproximativ 65 de minute şi s-a dovedit un simplu galop de sănătate pentru vizitatoare, care s-au impus fără emoţii. “Ne-am respectat blazonul, ne-am atins obiectivul propus şi am încheiat într-un mod fericit un tur excelent pentru noi. Echipa a dovedit din nou caracter“, a declarat Sergiu Ştefănescu.

*Bojana Stojkovic transportată de urgenţă la spital!

Cu două ore înainte de partidă, Bojana Stojkovic s-a simţit foarte rău şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Piteşti. “A leşinat, a fost nevoie de perfuzii, dar în cele din urmă şi-a revenit şi va pleca spre Blaj împreună cu echipa“, a confirmat Sergiu Ştefănescu, acestei probleme medicale datorându-i-se absenţa jucătoarei din Serbia, transferată la începutul sezonului la Volei Alba Blaj, fără îndoială favorita galeriei din “Mica Romă”.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Melinda Dobeş, Marija Sandic, Valentina Rusu, Irina Alexandru, Laura Mastahac (libero), mai intrând Roxana Lupu și Andreea Niţulescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 332 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.