blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Volei Alba Blaj a ratat calificarea în play-off. Branko Gajic a demisionat

Volei Alba Blaj a ratat calificarea în play-off. Branko Gajic a demisionat

Publicat în 31.03.2013 la ora 19:27

Volei Alba Blaj a ratat incredibil, o performanţă extraordinară, fiind învinsă în Sala “Timotei Cipariu”, de CSM Lugoj în a treia partidă din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, scor 2-3 (25-22, 25-19, 23-25, 19-25, 12-15), vizitatoarele calificând-se în disputa pentru locurile 5-6, împotriva Medicinei Tg. Mureş, cu miză un loc în cupele europene.

Branko Gajic a demisionat!

Imediat după joc, antrenorul sârb Branko gajic, dezamăgit de ratarea obiectivului a anunţat că demisionează.

Am avut foarte mari emoţii în acest meci decisiv, pentru că practic se juca întregul sezon. Din păcate ne-am ratat obiectivul”, a apreciat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Lugojul s-a salvat în setul 3!

În setul al treilea, amfitrioanele au declanşat o cursă de urmărire, recuperând de la 7-14, însă n-a fost suficient, deşi trupa lui Gajic a ajuns la 23-24. A fost nevoie de alte emoţii şi un al 4-lea set, meciul încheindu-se după circa 120 de minute. După ce au clacat la Lugoj, în meciul al doilea, Stojkovic şi compania au tremurat serios pentru a realiza calificarea în “finala” pentru Europa.

Setul 4 unul pornit cu ecart

0-6, 2-12 a fost scorul cu care a pornit al 4-lea set, o diferenţă greu de recuperat, deşi blăjencele au pornit iar o cursă de recuperare, ajungându-se la 14-17. Insuficient efortul, căderea amfitrioanelor a fost speculată la maximum de o echipă renăscută.

Totul s-a decis în setul de aur!

După ce au condus cu 2-0 şi păreau că au de îndeplinit formalitatea, blăjencele au trăit în sala “Timotei Cipariu” un coşmar, rezultând un meci de infact, trăit cu sufletul la gură. Şi în setul decisiv, vizitatoarele au demonstrat că au nervii tari şi au condus în permanenţă, egalitatea înregistrându-se abia la 9-9. S-a ajuns apoi, incredibil, la 10-11, cu toate că publicul îşi împingea favoritele de la spate, 11-13, 12-14, şi totul s-a năruit…

Dezamăgire în “Timotei Cipariu”

Cei peste 700 de fani (şi lugojencele au avut o galerie formată din circa 15 persoane) au avut lacrimi în ochi…

Al 13-lea joc intern a fost unul ghinionist (12 victorii) pentru nou-promovata ce aflată la întâiul sezon în elită. Volei Alba Blaj a ratat participarea în competiţiile continentale.

Câștigătoarea și-ar putea rezerva, după turul 3 din playoff, un loc în Cupa Challenge şi unul în Cupa Balcanică. Învingătoarele din semifinale joacă între ele pentru locurile 5-6, pe 7, 8, 14, 15 şi 20 aprilie, după sistemul 3 partide din 5,

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând  Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş (Melinda Dobeş).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de: 263 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.