blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Viorica Dăncilă: „L-am invitat pe Papa în România și mi-a răspuns că la începutul anului viitor ne va vizita țara”

Viorica Dăncilă: „L-am invitat pe Papa în România și mi-a răspuns că la începutul anului viitor ne va vizita țara”

Publicat în 11.05.2018 la ora 15:25

Papa Francisc va veni în România, la începutul anului viitor, anunță Antena 3. Anunțul vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă se află într-o vizită de trei zile la Vatican.

„L-am invitat pe Papa în România și mi-a răspuns că la începutul anului viitor ne va vizita țara”, a spus premierul într-un interviu pentru Antena3.Şefa Executivului a fost primită în audienţă de Papa Francisc, vineri dimineaţa, la Palatul Apostolic din Vatican.

Vineri după-amiază, Viorica Dăncilă va efectua o vizită la Ordinul Suveran de Malta, unde va avea o întâlnire cu Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran de Malta.

Întâlnirea va fi urmată de convorbiri în plenul celor două delegaţii şi de ceremonia de semnare a Acordului de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rhodos şi Malta.

sursa: antena3.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 284 ori

Viorica Dăncilă: „L-am invitat pe Papa în România și mi-a răspuns că la începutul anului viitor ne va vizita țara”
4 (80%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.