blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Un tânăr din Blaj își caută jumătatea la televizor, în cel mai nou sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de Antena 1

Un tânăr din Blaj își caută jumătatea la televizor, în cel mai nou sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de Antena 1

Publicat în 04.09.2016 la ora 16:02

daniel-blaj-mireasa-pentru-fiul-meuCel mai nou sezon al show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de Antena 1, a debutat ieri, 3 septembrie 2016, iar printre concurenți se află și un tânăr din Blaj, județul Alba. Este vorba despre Marius Daniel Piu, care a intrat în casa MPFM alături de mama lui, Daniela, cu gândul de a-și găsi jumătatea și chiar de a ieși de aici două persoane cu același nume.

Daniel are 24 de ani, se consideră o fire respectuoasă, afectuoasă și iubitoare și a declarat că este hotărât să facă pasul cel mare.

”De la această competiție îmi doresc să îmi găsesc pe cineva, să ne înțelegem, să ne iubim și cel mai important sunt hotărât să mă însor. Viitoarea mea iubită trebuie să fie respectuoasă, afectoasă și iubitoare”, a afirmat concurentul.

În cadrul emisiunii, acesta a povestit că ultima lui relație s-a destrămat din cauza lipsei de încredere și că, în momentul de față, familia lui reprezintă un model de viață pentru el.

Întrebată cum ar trebui să fie viitoarea noră, mama lui Daniel a spus că își dorește pentru copilul ei o fată harnică și înțelegătoare.

”Antena 1 va difuza în această toamnă un nou format de succes internațional: “May I call you mom?”. Cel mai important reality show matrimonial din România, emisiune a carei gazdă va fi Mirela Boureanu Vaida, se va numi “Mireasa pentru fiul meu”. Reality show-ul matrimonial care a reușit să creeze dependență timp de cinci sezoane în rândul telespectatorilor din România, vine mai aproape, la Antena 1. Mireasa pentru fiul meu va aduce din nou în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoții, suspans și multe provocări”, transmit realizatorii emisiunii.

Acest articol a fost citit de: 2910 ori

Un tânăr din Blaj își caută jumătatea la televizor, în cel mai nou sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de Antena 1
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.