blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Un tânar de 15 ani, fura din locuințe la Blaj prin metoda “nevoiaşului care solicită ajutor”

Un tânar de 15 ani, fura din locuințe la Blaj prin metoda “nevoiaşului care solicită ajutor”

Publicat în 15.02.2013 la ora 17:55

Joi 14 februarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe un minor de 15 ani, din Blaj, care este principalul suspect de comiterea a două furturi din locuinţe, comise în perioada  6-9 februarie, de pe raza municipiului Blaj.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 9 februarie minorul a pătruns într-o locuinţă lăsată neasigurată şi a sustras un telefon mobil şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte, bunuri în valoare totală de 400 de lei, iar în data de 6 februarie, sub pretextul că este nevoiaş şi solicită ajutoare, a pătruns în holul locuinţei unei persoane vârstnice din  Blaj, de unde a sustras un telefon mobil şi o geacă, bunuri în valoare totală de 300 de lei.

În timpul cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze integral prejudiciul iar bunurile sustrase au fost restituite păgubiţilor.

Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregi sale activităţi infracționale.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 309 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.