blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Blaj a fost amendat cu 200 de lei de către jandarmi pentru că și-a înjurat un vecin

Un bărbat din Blaj a fost amendat cu 200 de lei de către jandarmi pentru că și-a înjurat un vecin

Publicat în 25.07.2013 la ora 11:27

jandarmeriaUn bărbat din Blaj s-a ales cu o amendă de 200 de lei de la jandarmi pentru că şi-a înjurat un vecin pe care spunea ca ”nu-l poate suferi”.

Fapta a fost semnalată prin apel la 112, miercuri 24 iulie 2013, în jurul orei 21.00, iar în scurt timp la locul incidentului a ajuns un echipaj de jandarmerie. Acesta l-a identificat pe Ioan I. de 46 de ani, din Blaj care, aflat pe stradă, în avansată stare de ebrietate, îşi înjura, jignea şi ameninţa cu acte de violenţă un vecin.

Din verificările efectuate a reieşit că între cei doi există unele divergenţe mai vechi, divergenţe de care domnul Ioan îşi aduce aminte ori de câte ori consumă alcool. Întrebat fiind care a fost motivul pentru care şi-a înjurat vecinul acesta a afirmat doar că… ”nu-l poate suferi”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Intervenţia promptă a jandarmilor a oprit episodul de violenţă verbală şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave. Vinovatului i-a fost expusă norma legală pe care a încălcat-o, iar la final a fost sancţionat contravenţional cu 200 de lei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 422 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.