blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin ajunge în „Mica Romă”. Acesta va fi prezentat suporterilor sâmbătă, la meciul Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște!

Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin ajunge în „Mica Romă”. Acesta va fi prezentat suporterilor sâmbătă, la meciul Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște!

Publicat în 16.04.2018 la ora 16:48

Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin, ce va fi disputat de cele mai bune 4 echipe din Europa, în Final Four-ul de la București, din 5 și 6 mai, a ajuns la Blaj și urmează să fie prezentat suporterilor din “Mica Romă” sâmbătă, 21 aprilie, cu prilejul ultimei partide din actuala ediție a Diviziei A1, între Volei Alba Blaj și CSM Tîrgoviște, de la ora 18.00.

Trofeul va mai fi expus și la Jidvei (probabil în 25 aprilie), dar și în capitală, la o dată ce va fi anunțată ulterior. În colaborare cu Primăria municipiului București, Volei Alba Blaj organizează, în Sala Polivalentă din București, pentru prima dată în istoria voleiului românesc, o competiție de o asemenea anvergură.

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

• S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four

Regina Europei la volei feminin se decide la București. Cele mai bune 4 formaţii de pe “Bătrânul continent” se vor lupta pe 5 şi 6 mai în Sala Polivalentă din Bucureşti pentru trofeul Champions League. Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru România. Preţurile biletelor/eveniment (două zile) sunt: 140 de lei la peluze; 200 de lei la tribune; 1.400 lei la pentru VIP.

Programul competiției: *sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul; *duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 69 ori

Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin ajunge în „Mica Romă”. Acesta va fi prezentat suporterilor sâmbătă, la meciul Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște!
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.