blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trei bărbați si un minor cercetați de polițiști după ce au dat mai multe spargeri pe raza municipiului Blaj

Trei bărbați si un minor cercetați de polițiști după ce au dat mai multe spargeri pe raza municipiului Blaj

Publicat în 05.09.2016 la ora 18:15

politia_arest_dubaPoliţiştii din Blaj au identificat 3 bărbaţi şi un minor, ca bănuiţi de comiterea mai multor furturi din gospodării de pe raza municipiului. Pentru documentarea activităţii infracționale a acestora, poliţiştii au făcut 4 percheziţii şi au identificat mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi.

La data de 02.09.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, au efectuat 4 percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiul Blaj, bănuite de comiterea, în perioada 05 – 18.08.2016, a 4 infracțiuni de furt din gospodăriile unor cetăţeni din municipiu, fapte prin care s-ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.200 de lei.

Cu ocazia acestor percheziţii, poliţiştii au identificat mai multe scule electrice, în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi precum şi 38 de porumbei de rasă.

Faţă de cei 4 bănuiţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 42 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 218 ori

Trei bărbați si un minor cercetați de polițiști după ce au dat mai multe spargeri pe raza municipiului Blaj
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.