blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Trei bărbaţi au fost sancţionaţi ieri la Blaj după ce au fost surprinşi bând bere în faţa unui locaş de cult

Trei bărbaţi au fost sancţionaţi ieri la Blaj după ce au fost surprinşi bând bere în faţa unui locaş de cult

Publicat în 18.04.2013 la ora 10:53

Cei trei domiciliază pe raza comunelor Mihalţ, respectiv Cetatea de Baltă şi au încercat să-şi justifice comportamentul prin faptul că sunt vechi prieteni şi erau bucuroşi că se întâlniseră întâmplător în municipiul Blaj.

”Nu la fel de bucuroşi au fost cei care au trecut ieri, în jurul orei 14.00, prin faţ Catedralei Sfânta Treime din localitate şi care au fost nevoiţi să-i urmărească pe cei trei consumând alcool şi manifestându-se zgomotos. Unul dintre aceştia, indignat, a semnalat scena la 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba. Bărbaţii au fost identificaţi ca fiind G.S. (23 de ani), G.S. (28 de ani) şi T.I. (49 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte atragem atenţia că echipajele de jandarmerie vor acţiona pentru depistarea celor care consumă alcool în spaţii publice neautorizate şi reamintim că, potrivit prevederilor Legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicata*), consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice, în parcuri, stadioane şi terenuri sportive, în instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, precum şi în  toate mijloacele de transport în comun, autogări sau gări se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 181 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.