blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Test dificil astazi de la ora 19.30, la Piatra Neamț, pentru Volei Alba Blaj

Test dificil astazi de la ora 19.30, la Piatra Neamț, pentru Volei Alba Blaj

Publicat în 20.02.2013 la ora 11:06

Partida de astăzi, din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A1 la volei feminin, dintre Unic Piatra Neamţ (locul 7, cu 22 de puncte, 8 victorii şi 8 înfrângeri) şi Volei Alba Blaj (locul 4, cu 32 de puncte, 11 succese şi 6 eşecuri) va începe la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct la DigiSport 3.

Echipa din “Mica Romă” suferă, dar nu-şi permite să stea şi să-şi oblojească rănile după eşecul de la Lugoj, meci pierdut dramatic cu 2-3. Există presiune pe umerii antrenorului Marius Macarie, care are parte de un final încins de stagiune, iar voleibalistele sunt ameninţate cu sancţiuni financiare. Deocamdată, în condiţiile unui program dens, cu 4 meciuri extrem de dificile în 12 zile, şi în conjunctura plecării primarului Gheorghe Rotar şi a preşedintelui executiv Sergiu Ştefănescu în Belgia, încă nu s-a trecut la decizii radicale, însă un nou pas greşit ar tulbura şi mai mult apele, spre cota de avarie. “Chiar dacă traversăm o perioadă mai nefastă, din punctul meu de vedere obiectivul trebuie îndeplinit în play off. Acolo se joacă întregul campionat. Căutăm să ne revenim şi să depăşim acest moment dificil”, a declarat antrenorul Marius Macarie.

Program infernal

Gruparea blăjeană are două puncte avans, raportat la principala pretendentă la poziţia a 4-a, CSM Bucureşti, cu care se va duela pe viaţă şi pe moarte peste o săptămână, miercuri, 27 februarie, însă şi un program dificil ce include sâmbătă vizita “coşmarului” Ştiinţa Bacău, fostul lider al campionatului. Cu Unic Piatra Neamţ va fi o revedere cu fosta coechipieră Roxana Lupu (accidentată în prezent, a renunţat la activitatea competiţională) – împrumutată în retur în Moldova, după transferul americancei Sherisa Livingston. Între timp, oficialii blăjeni au renunţat la serviciile jucătoarei de culoare, imputându-i acesteia randamentul departe de aşteptări. În Ssala “Ceahlăul” din Piatra Neamţ va fi astăzi, un cuplaj voleibalistic de mare interes, de la ora 17.00, Municipalul va întâlni Unirea Dej, iar de la ora 19.30, Volei Alba Blaj o va întâlni pe UNIC, echipă unde au evoluat în trecut Liliana Bogendorfer (antrenor secund la Volei Alba Blaj) şi Laura Mastahac (libero în trupa vizitatoarelor).

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 232 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.