blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Tânăr de 27 de ani din Blaj amendat cu 2.000 de lei, după ce a fost surprins transportând material lemnos fără a avea acte de proveniență

Tânăr de 27 de ani din Blaj amendat cu 2.000 de lei, după ce a fost surprins transportând material lemnos fără a avea acte de proveniență

Publicat în 31.10.2019 la ora 15:37

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba continuă acțiunile pe linia prevenirii și combaterii sustragerii de material lemnos în județ.

Un efectiv de jandarmi din cadrul Secției de Jandarmi Blaj a identificat ieri, 30 octombrie 2019,  o persoană în vârstă de 27 de ani, din localitatea Blaj, care transporta material lemnos.

Bărbatul nu deținea documente legale, astfel că jandarmii au procedat la  sancționarea acestuia cu amendă de 2.000 de lei. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Blaj.

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri în care s-a sustras material lemnos, în perioada premergătoare sezonului de iarnă, jandarmii vor intensifica acțiunile de combatere și prevenire.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 179 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.