blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Tabără internaţională de creaţie artistică la Blaj

Tabără internaţională de creaţie artistică la Blaj

Publicat în 07.08.2013 la ora 11:57

arte-plastica-blajÎn perioada 1-12 august 2013, la Blaj se desfăşoară tabăra internaţională de creaţie artistică „Inochentie Micu-Klein”, la care participă o seamă de artişti plastici cunoscuţi: Horea Cucerzan, Aurel Dumitru, Traian Mârza, Marian Condruz Nicolaev, Traian Moldovan, Radu Gheorghian, Constantin Sinescu, Rareş Kerekes, Costachi Dumitraş, Nicolae Munteanu, Gheorghe Coman, Petti Velici, Maria Velici, Ioana Raica, Cornelia Perianu, Mircea Năstase, Vlad Perianu, Emil Comşa, Iorgos Iliopolos, Elena Câmpean, Gheorghe Savu, Amalia Judea, Anca Sereş, Maria Rezei, Dan Perianu, Iulia Ocolişan şi Maria Nicoară. Aşteptăm cu nerăbdare expoziţia ce va încununa această tabără de creaţie ce poartă numele glorios al lui Inochentie Micu-Klein, cel care a transformat un mic sătuc calvin în Mica Romă… atât de mare!

I. H.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1141 ori

3 Comentarii la Tabără internaţională de creaţie artistică la Blaj

 1. Marina Nicolaev Răspunde

  15.08.2013 la 8:50

  Domnilor,
  este regretabil dar numele meu este alaturat gresit lui Marian Condruz. Lipsesc sotii Mihaescu si pictoritele din Iasi. Articolul este incomplet. Daca ati fi dorit sa reproduceti o lucrare, ar fi fost corect sa fie una din expozitia maestrului Horea Cucerzan care a expus la muzeu cu prilejul implinirii varstei de 75 de ani anul acesta pe 7 iunie.
  Doresc sa va precizez ca Traian Marza s-a autoinvitat la sfarsitul taberei, nu a fost participant in tabara. Daca as fi stiut ca este pe lista, nu participam.
  Marina Nicolaev

 2. Marina Nicolaev Răspunde

  15.08.2013 la 9:14

  In completare, va transmit acest comunicat UAP:
  http://www.uap.ro/_Imagini%202013/21.03.2013/COMUNICAT.pdf

  MN

 3. admin Răspunde

  17.08.2013 la 1:33

  D-na. Mariana, daca doriti sa publicam un drept la replica referitor la articolul de mai sus va rog sa scrieti unu si sa folositi formularul de la stirea ta (stanga sus) ca sa ni-l trimiteti si o sa-l publicam. Pictura care apare in imaginea din articol nu este de la aceasta expozitie si am publicat-o deoarece nu am avut poze de la acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.