blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Spectacole de animație cu ”Echipa Misterelor”, jocuri, teatru și concursuri, în Parcul ”Avram Iancu”, de 1 iunie la Blaj

Spectacole de animație cu ”Echipa Misterelor”, jocuri, teatru și concursuri, în Parcul ”Avram Iancu”, de 1 iunie la Blaj

Publicat în 28.05.2015 la ora 18:23

1-iunie-blaj-2015Primăria Municipiului Blaj organizează, pentru al patrulea an consecutiv, un spectacol de animație în aer liber prilejuit de Ziua Internațională a Copilului. Copiii sunt așteptați în Parcul ”Avram Iancu” luni, 1 iunie 2015, începând cu ora 10.00 pentru un program special care se va desfașura pe durata a trei ore.

”Ca în fiecare an ne străduim să oferim celor mici un spectacol de culoare și veselie în parcul central al orașului. Anul acesta mizez pe participarea inclusiv a părinților în condițiile în care ziua de 1 Iunie se nimerește chiar într-o zi declarată liberă”, a spus primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Organizatorii promit momente de animație, ateliere de pictură pe față și baloane modelabile, jocuri, concursuri, teatru de papuși, probe de forță și îndemânare, spectacole pe picioroange , peste 700 de baloane și alte surpize dulci.

Personajele care le vor ține companie anul acesta micilor blăjeni sunt: Scooby Doo și toată Echipa Misterelor, Elsa și Ana din Frozen, Spiderman, Cenușăreasa, Aurora și Belle.

La eveniment sunt așteptați să participe aproximativ o mie de copii, preșcolari din toate gradinițele de pe raza municipiului precum și școlari din clasele I-IV. Nu vor fi uitate nici localitățile componente Tiur, Petrisat sau Mănărade, pentru copiii de acolo fiind asigurat transportul dus – întors la eveniment.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 306 ori

Spectacole de animație cu ”Echipa Misterelor”, jocuri, teatru și concursuri, în Parcul ”Avram Iancu”, de 1 iunie la Blaj
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.