blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Spectacol de animaţie în aer liber de Ziua Copilului la Blaj

Spectacol de animaţie în aer liber de Ziua Copilului la Blaj

Publicat în 29.05.2014 la ora 20:36

1-iunie-blaj-2014Toți copiii din Blaj vor avea parte de cea mai mare petrecere de ziua lor, duminică, de la ora 10.00, în Parcul Avram Iancu. Primăria municipiului Blaj organizează, pentru al treilea an consecutiv, un spectacol de animaţie în aer liber prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului.

“ Ne-am făcut o tradiţie din organizarea în spaţiu public a unei sărbători pentru copiii Blajului. Nu doar numărul mare de participanţi la primele ediţii ne încurajează ci şi dorinţa de a oferi celor mai mici blăjeni cat mai multe astfel de experienţe care să-i bucure”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Organizatorii le-au pregatit copiilor blăjeni o discotecă în aer liber cu DJ şi dansatori, 4 ateliere pentru picturi pe faţă, personaje de poveste, sute de baloane, teatru pentru copii dar şi surprize dulci.

Având experienţa anilor trecuţi la eveniment sunt aşteptaţi să participe aproximativ o mie de copii, preşcolari şi şcolari.

Copiii sunt aşteptaţi în Parcul Avram Iancu duminică începând cu ora 10.00. Cei mici vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri dinamice, probe de forţă şi îndemânare, concursuri iar atmosfera va fi întregită de clovni şi modelatori de baloane.

Programul se va încheia în jurul orei 13.00 cu o piesă de teatru interactiv.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 470 ori

Spectacol de animaţie în aer liber de Ziua Copilului la Blaj
5 (100%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.